Whatsapp Beta Uygulaması Devrede!

Eğer bir Android kullanıcısıysanız artık Whatsapp'taki yenilikleri herkesten önce deneyebilirsiniz! Whatsapp, Google Play Store üzerinden resmi olarak beta programını baş

Whatsapp, tüm mobil işletim sistemlerinin vazgeçilmezi. Neredeyse tüm mobil cihazlarda yüklü olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Android kullanıcılarını sevindiren yeniliğini duyurdu!

Artık Whatsapp'a gelecek olan yeni özellikleri herkesten önce deneyebilir, bulduğunuz hataları ve isteklerinizi Whatsapp'a bildirebilirsiniz!

Aslında Whatsapp'ın hali hazırda beta sürümü bulunuyor. Web sitesi üzerinden indirdiğiniz APK dosyasını kurarak beta sürüme sahip olabiliyorsunuz. Fakat güncelleme problemi ve erişim problemleri yüzünden pek tercih edilmeyen bu yöntem artık tarih oluyor.

16-02/23/adsiz-1456257476.png

Artık direkt olarak Google Play Store üzerinden beta kullanıcısı olarak Beta sürümlerini kullanabileceksiniz. Böylelikle güncellemeyle ve erişimle ilgili problemler ortadan kalkmış olacak. Ayrıca bu yenilik ile birlikte Whatsapp'ın hatalar ve istekler konusunda haberdar olması da kolaylaşacak.

Eğer sizde Whatsapp Beta kullanıcısı olmak istiyorsanız haberin sonunda verdiğimiz linkten beta programına kaydolabilirsiniz!

::Whatsapp Beta programına kaydolmak için tıklayın!

:: Whatsapp'ın Beta programına katılacak mısınız?