WhatsApp'a Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi!

WhatsApp'ın bir süredir beklenen ancak resmi bir şekilde teyit edilmeyen özelliği Android kullanıcılarına resmen sunuldu.

WhatsApp bildiğiniz üzere popüler bir mesajlaşma uygulaması. Akıllı telefonların vazgeçilme uygulamalarından biri olan WhatsApp en son bildiğiniz üzere uçtan uca şifreleme özelliğine kavuşmuştu.

Görüntülü görüşme özelliği de uzun bir süredir beklenen bir durum. Ses gönderme özelliğinin olduğu günden bu yana istenenler arasındaydı. Şimdi bunu isteyen kullanıcıları memnun edecek o özellik Android kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme nasıl yapılır?
Şuan bu özelliğin sadece Android kullanıcılara beta olarak sunulduğunu söyleyelim. Binlerce Android beta kullanıcısı şuan bu özelliğe kavuşmuş durumda. Sohbet ekranında yer alan sesli aramanın yanısıra görüntülü arama seçenekleri de yer alacak. Artık WhatsApp üzerinden rehberinizdeki kişilerle görüntülü konuşmanın keyfine varabileceksiniz.

WhatsApp'ı Android cihazlarınıza yüklemek için buraya tıklayınız.



Peki WhatsApp Beta kullanıcısı nasıl olunur?

WhatsApp Beta kullanıcıları uygulamanın yeni özelliklerini test edebiliyor. Whatsapp görüntülü görüşme programı indirmek gibi birşey söz konusu değil. Şuan beta, ancak önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara açılacak bir özellik. Yanlış bir program yada uygulama yüklemeyiniz. Eğer sizde görüntülü görüşme özelliğini denemek istiyorsanız Google Play Store'a girip WhatsApp Messenger uygulamasına gelip sayfanın en altında yer alan "Beta Kullanıcı Ol" seçeneğini etkinleştirip buna onay vermelisiniz. Ardından size görüntülü görüşme özelliğini kullanabilmeniz için gerekli olan güncelleme iletilecektir. Böylelikle sizde artık WhatsApp'ın ilk yeniliklerinden faydalanabileceksiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.