WhatsApp'a O Özellikler Geldi!

WhatsApp'a uçtan uca şireleme özelliğinden sonra, sesli mesaj ve arama özelliği geldi...

Nisan ayında gerçekleşen uçtan uca şifreleme özelliği geldiğinde yakın zamanda Sesli Arama ve Geri Arama özelliklerininde geleceği haberleri gelmişti. Bu özellikler bugün WhatsApp'ın beta 2.16.189 sürümü ile kullancılarına sunuldu.

Facebook 2014 yılında 21 milyon dolara WhatsApp'ı satın aldı. WhatsApp'ta sürekli yenilikler yapmaya devam ediyor. İtalik kalın yazma alıntı mesaj ile cevaplama derken uçtan uca şifreleme özelliğide son gelen özellikler arasında yerini aldı.

Yeni gelen özelliklere göre Bir çağrıya cevap vermediyseniz eğer çağrınız reddedilirse Sesli Mesaj ve Geri Arama seçeneklerini sizlere sunacak. Geri Arama özelliği ile sizi arayan kişiye geri dönüş yapmanızı sağlıyor. Sesli Mesaj özelliğnde ise ekranda yer alan mikrofona basılı tutarak sesli mesaj bırakmanz mümkün.

Dünyanın popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a görüntülü arama özelliğinin yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Henüz bu özelliği Beta kullanıcıları deneme aşamasında yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp'a görüntülü konuşma özellliği gelmesi sizi heyecanlandırıyor mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.