WhatsApp'a Yeni Özellikler Geldi!

Uzun zamandır WhatsApp'a gelmesi beklenen iki yeni özellik Beta sürümü ile kullanıcılara sunuldu. WhatsApp'ın yeni özellikleri hakkında detaylar haberimizde...

Günümüzün popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp son günlerde yeniliklere doymuyor. Geçtiğimiz günlerde söylentilere göre WhatsApp'ın mesajı silme özelliği Beta sürümü ile kullanıcılarına sunuldu. WhatsApp'ın beta sürümü ile gönderdiğiniz mesajları iptal edebilecek veya düzenleyebileceksiniz. Bir süredir gelmesi beklenen mesajı silme ve mesajı düzenleme özelliği sayesinde birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğinizde silebilecek veya düzenleyebileceksiniz.

Aynı zamanda WhatsApp'ın bir diğer özelliği ise Canlı Konum izleme ile arkadaşınız izin verdiği takdirde WhatsApp üzerinden canlı olarak takip edebileceksiniz. Canlı Konum izleme özelliği ile bir takımgizlilik endişesi yaşanması mümkün olmasına rağmen aile üyelerinin birbirinin konumunu bilip takip etmesi hayatınızı kolaylaştıracak. Şu anda sadece iOS ve Android beta sürümünde bulunan özelliklerin kullanıcılara ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Sizde biran önce bu iki özelliği kullanmak istiyorsanız WhatsApp'ın Beta Apk dosyasını indirmeniz gerekecek.

Siz WhatsApp'ın Canlı Konum izleme özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.