WhatsApp'ın Görüntülü Konuşma Mesajına Dikkat Edin!

WhatsApp'ın görüntülü konuşmasına davet için gelen mesajlara sakın inanmayın. Dolandırıcıların yeni tuzağı haberimizde...

WhatsApp'ın uzun zamandır geleceği söylenen görüntülü konuşma özelliğini geçtiğimiz günlerde görüntülü konuşma özelliğinin geldiğinin müjdesini sizlere vermiştik. Firma iOS ve Android güncelleme ile kullanıcılarına görüntülü konuşma özelliğini sundu. WhatsApp için gelen görüntülü konuşmaya davet mesajlarına dikkat edin. Tabiki bunu fırsat bilen dolandırıcılar iş başında spam mesajı ile WhatsApp kullanıcılarına mesaj göndererek videolu görüşme özelliğini aktif etmek için bağlantı gönderiliyor.

Gönderilen mesajda WhatsApp kullanıcısına bağlantıyı tıklayarak görüntülü konuşmayı aktif etmek için web sitesi açılarak kimlik doğrulaması isteniyor. Bunun bir kandırmaca olduğunu ve gelen mesajlara inanmamanızı gerekir. Sizinde akıllı telefonunuza WhatsApp görüntülü konuşma özelliğiniz gelmediyse eğer Google Play Store üzerinden sırayla verilen güncelleme sırayla sizlere gelecek. Sizde böyle mesajlara inanmayın ve gelen mesajları direk olarak silip itibar etmeyin.

Siz WhatsApp'in görüntülü konuşma özelliğine kavuştunuz mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.