Xiaomi Mi Band 2 Tanıtım Tarihi ve Fiyatı Açıklandı!

Xiaomi Mi Band 2 resmi olarak tanıtımı gerçekleşen uygun fiyatı ile dikkat çeken Mi Band 2 özellikleri ve detayları haberimizde...

Çinli teknoloji devi olan Xiaomi gene bir ilke imza attı. Mi Band 2 fitnes tracker görevi alacak olan Mi Band 2 OLED ekrana sahip, hipoalerjenik silikon bandı ile cildinize zarar vermeyecek malzemeden üretilmiş optik kalp atış hızı izleyicisi barındırıyor. 20 günlük uzun pil ömrü kullanımı sunacağı düşünülen Mi Band 2 IP67 sertifikasıyla toza suya karşı dayanıklı ve 4.0 Bluetooth bağlantısı ile kullanıcılarını memnun edecektir.

Bununla beraber her fıtness takip cihazı gibi Mi Band 2 de adımlarınızı sayacak aynı zamanda uyku ve kalp atışlarınızı kontrol edecek.
Fitbit charge HR ismindeki cihaz piyasada belli bir kaliteye sahip olan cihaza eş değer olan Mi Band 2 fiyatıylada herkesin alabileceği düşünülüyor.

Piyasada Fitbit 150 dolara satılırken Mi Band 2 sadece 22 $ dolardan satışa sunulması bekleniyor. Bu fiyatla herkesin bu cihaza rahatlıkla ulaşacağı ve satın alabilmesi için sadece denemek içinde alabilecekler. Android telefonunuza bağlayarak gelen aramaların veya mesajları görebileceksiniz. Cihaz 7 haziran'dan itibaren çinde satışa sunulacak ancak yazın sonlarına doğru ülkemizde satışa sunulacaktır.
Peki siz Xiaomi'nin yeni cihazı olan Mi Band 2'nin fiyatını ve özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.