Xiaomi Mi Note 2'nin Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

Xiaomi'nin akıllı telefonu olan phablet modeli Mi Note 2'nin özellikleri ve lansman tarihi sızdırıldı!

Kısa süre önce bilgileri sızdırılan akıllı telefon Mi Note 2'nin iki farklı versiyonla geleceği yönünde iddialar yer alıyor. Buna göre Snapdragon 82 RAM ve 6 GB RAM ile donatılan versiyonu ve Snapdragon 820 ve 4GB RAM ile daha düşük özelliklerle ikinci versiyonu tanıtılacak. Bu iki akıllı telefona Pro veya Plus isimleri verilebilir.

Bir başka sızıntıya göre telefonun çıkış tarihi ve fiyatını sizlerle paylaşacağız. Cihazın iki versiyonla gelmesi bekleniyor. 14 Eylül'de tanıtımı yapılacak cihazın Snapdragon 821 işlemci kavisli ekranın yanı sıra çift kamera ile gelecek olan akıllı telefonun 2999 Yuan yani 450 dolar değerinde olması muhtemel. Bir başka sızıntıya göre ise davetiyenin görseli var elimizde orada ise 24 Eylül tarihini gösteriyor fakat haftasonuna denk düştüğü için olma olasılığı düşük geliyor.

Xiaomi'nin tanıtımı ne zaman gerçekleştireceği belli olmaz davetiyede 24 Eylül yazarken haftasonu tatil sebebiyle olur mu olmaz mı bilinmez. Siz bizi takip etmeye devam edin bakalım gerçek tanıtım tarihi ne zaman olacak?

Sizce Xiaomi Mi Note 2'nin tanıtım tarihinin haftasonuna geldiğinin farkında mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.