Xiaomi Resmi Olarak Ülkemizde!

Xiaomi resmen ülkemizde! Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş, Xiaomi’nin resmi Türkiye distribütörü oldu...

Çin'in teknoloji devi Xiaomi'nin ülkemizde çeşitli internet siteleri aracılığı ile telefon satışını gerçekleştiriyor. Fakat telefonların garantisi direkt Xiaomi tarafından değil ithalatçı tarafından sağlanmaktaydı. Bu süre zarfında Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş adındaki şirket, Linkedln sayfasında bilgilerini "Xiaomi’nin Türkiye distribütörü" olarak güncelledi. Yapılan güncellemeden sonra şirketten henüz haber gelmedi.

Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş'den bugün ilk açıklama geldi. Şirketin yapmış olduğu açıklamada; hangi Xiaomi ürünlerinin satılacağı ve garanti durumlarının ne olacağı gibi bilgiler paylaşıldı. Açıklamalara göre; Xiaomi cihazlarının teknik servis desteği KVK ile sağlanacak.

Dogamobil.com.tr sitesinde yer alan bilgilere göre Xiaomi cihazları; şimdilik N11.com, Hepsiburada, Gittigidiyor, Carrefour SA ve A-101'de satılacak. Ürünlerin bayi tedariği ise Arena Bilgisayar tarafından gerçekleştirilecek. Ancak bu sitelerde Xiaomi telefonlarını satan onlarca satıcı bulunuyor. Bu nedenle ithalatçı garanti yerine Türkiye garantili yazan Xiaomi cihazlarını satın almanızı tavsiye ediyoruz.


Türkiye'de ilk olarak Redmi Note 4, Redmi 4A ve Redmi 4X modelleri resmi olarak satışa sunulacak. Önümüzdeki aylarda ise yıla damgasını vuran Xiaomi Mi 6 ve Mi Max 2 modelleri resmen satışa sunulacak. Xiaomi ülkemizde nasıl bir satış stratejisi uygulayacak, bunu bekleyip göreceğiz. Bakalım Xiaomi'nin Türkiye fiyatları makul seviyede olacak mı?

Siz Xiaomi’nin Türkiye'ye gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.