Xiaomi'nin Yeni Akıllı Telefonu Phone Pro Görüntülendi!

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu 6GB RAM ve Snapdragon 821 ile 3700 mAh pil ömrü ile yeni cihazın özellikleri sızdırıldı...

Teknoloji devi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu sızdırıldı. Xiaomi'nin Mi Note 2 telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ederken şimdi ise yeni cihaazı Phone Pro'nun özellikleri sızdırıldı.

Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Ağustos ayında birkaç telefonun tanıtımı yapması bekleniyor. Tanıtımı yapılması beklenen telefonlar Phone Pro, Mi 5S ve Mi Note 2'i gibi olması muhtemel.

Xiaomi yeni akıllı telefonu olarak Phone Pro isminin aslında Mi Note 2 Pro olabilme ihtimali yüksek. Cihaz 5.5 inç 1080p AMOLED dokunmatik ekran Sony'nin IMX260 sensörü veya Samsung S5K2L1 kullanarak f/2.0 diyafram ile 3700 mAh pil ömrü 12 megapiksel arka kamerası yer alırken 4 veya 6GB RAM, 128GB UFS 2.0 flaş ve depolama alanı olacak.

Qualcomm eçtiğimiz haftalarda duyurduğu Snapdragon 821 telefona güç verecek. Bu 821 işlemci 820'ye göre yüzde on daha güçlü bir performansa sahip. Cihazda Mi 5'te olduğu gibi parmak izi sensörü yer alması bekleniyor.

Siz Xiaomi'nin yeni akıllı telefonun özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.