Xiaomi'nin Yeni Gözdesi Ağustos'ta Tanıtılacak!

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olan Note 2'nin teknik özellikleri ve uygun fiyatı şimdiden dikkat çekiyor.

Son zamanlarda yapmış olduğu yeniliklerle dikkat çeken popüler akıllı telefon üreticisi Xiaomi bu kez gemi modellerinde uygulamış olduğu uygun fiyatı nedeniyle rakiplerine meydan okuyor.

Yeni amiral gemisi olarak tanıtılması beklenen Xiaomi Note 2'nin gelecek ay tanıtılması bekleniyor. Bir süredir sızıntılar ile karşımıza çıkan Note 2 bugüne kadar herhangi bir etkinlik olmaması üzerine bu ay tanıtılacak ihtimallerini düşürmüş bulunuyor.

Özellikler bakımından güçlü bir cihaz olan Xiaomi Note 2'nin kesin gözüyle bakıldığı özellikleri arasında 5 buçuk inç büyüklüğünde Full HD çözünürlükte AMOLED ekranın yer alması bekleniliyor. 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleriyle gelmesi muhtemel olan cihazın arka kapağında 12 megapiksel çözünürlüğünde kamera olması bekleniyor. 3700 mAh kapasitesiyle uzun süre sizleri götürebilecek bir bataryaya sahip olması bekleniyor.

Xiaomi Note 2'nin işlemci bünyesinde ise Qualcomm'un en yeni nesil işlemcisi Snapdragon 821 yer alacak. 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Xiaomi Note 2'nin fiyatı hakkında henüz net birşey yok ama makül bir etikete sahip olacağı güçlü söylentiler arasında.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.