Xperia'nın 4K Çekimler Yapabileceğini Telefonu Geliyor!

Xperia X Performance'nin yeni varisi olması muhtemel olan Xperia F8331 modeli sızdırıldı.

Geçen hafta şu günlerde Xperia F8331 modele ait hemen hemen kesin bilgiler gelmeye başlamıştı. Bu ay piyasaya sürülen Xperia X Performance modelinin varisi olacak Xperia F8331 iç kısımlarında her ne kadar farklılık göstermiyor olsa da tasarım konusunda farkılıklar gösteriyor.



Arka kapak tasarımının farklı olduğu bu modelde ön kamera dah dikkat çekici. Ön kamera ile 4K çekimler yapmanız mümkün. Teknoloji haber sitesinin devi GSMarena'nın yapmış olduğu habere göre Xperia F8331 modeli selefi gibi Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alacak. Cihazın 5.1 inç boyutundan daha büyük bir ekran sunması bekleniyor. Hem ön kamerasında hemde arka kamerasında 4 K video çekimi yapması mümkün olan Xperia F8331 modelinin 3.5 mm'lik kulaklık girişi olacak. Yani iPhone modeliyle aynı bir kulaklık girişine sahip oalcak.

Xperia F8331 modelinin tanıtımı ise Berlin'de gerçekleşecek. iPhone 7 modellerini gibi Xperia'nın yeni gözdesi de Eylül ayında tanıtılacak. Berlin'de gerçekleşecek olan IFA etkinliğinde boy gösterecek modelin bir ilk olarak USB Type-C portu yer alacak.

Xperia'nın yeni gözdesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Ön kamerasının 4K çekim yapması kullanıcıları cezbedecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.