Yahoo Satışından Sonra Facebook'a Rakip Oldu!

Günlerdir satışı hakkında haberler paylaşmıştık. Rekor bir fiyata Verizon'a satılan Yahoo ilk meyvelerini vermeye başladı.

4.83 milyar dolar karşılığında Verizon'a satılan Yahoo'nun satıldığını sizlere duyurmuştuk. Piyasada bir türlü istediği verimi alamayan Yahoo bir inişli bir çıkışlı günlerinden sonra satıldı.

İnternet devi olup normal faaliyetlerini sürdüren Yahoo mesajlaşma konusunda kendisine güvenenleri yalnız bırakmamak adına yenilendi. Yahoo Messenger güncellenerek yeni bir görünüm elde etti. Diğer iletişim uygulamalarında olmayan özellikler ile dikkat çeken uygulama gönderilen mesajların geri alınabilmesi gibi söz konusu olan özelliklerle karşımıza çıktı. Yanlışlıkla yapılan hataların istenmeyen sonuçlara yol açmasını bu sayede engelliyor.

Ayrıca gelen mesajlara GIF animasyonlarıyla da yanıt vermek mümkün olacak. Paylaşımların beğenisi ve aynı anda birçok fotoğrafın paylaşılabilmesi de söz konusu. Servisin kullanıcılara sunduğu diğer yenilikler de bunlarla bitmiyor. Sunmuş olduğu yeniliklerle rakiplerine meydan okumayı düşünen Yahoo'nun şuan için güçlü rakipleri arasında WhatsApp ve Facebook yer alıyor. İnternet devi Yahoo bakalım ilerde nasıl hamleler yaparak piyasada kendisine yer bulacak..

Peki siz güncellenmiş Yahoo Messenger uygulamasını deneyecek misiniz? Yahoo Messenger uygulamasını Android cihazınıza indirmek için buraya, iOS cihazlarınıza indirmek için de buraya tıklayabilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.