Yapay Zeka Allo Kullanıma Sunuluyor!

Google'ın yapay zekadan güç alan mesajlaşma uygulaması olan Allo'yu kullanıma sundu...

Google Mayıs ayında düzenlediği konferansta akıllı mesajlaşma uygulaması olan Allo'yu yakın bir tarihte kullanıcılarına sunacağının müjdesini vermişti. Nihayet o gün geldi sonun Allo kullanıma sunuldu WhatsApp'a benzer bir yanı olan Allo sadece telefon numaranıza istiyor. Allo'nun içeriğinde iki taraflı güvenlik özelliği, gizli geçiçi mesaj fonksiyonu etiketleri ve birçok yazı formatı yer almakta.

Yeni uygulamanın en dikkat çekici özelliği ise yapay zeka ile destekli olması,yapay zeka destekli uygulama yorulmamanızı sağlıyor size gelen mesaja en uygun yanıtı size sunuyor ve zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor.

Google Assistant'ı destekleyecek olan Allo sorularınza yanıt verecek Google aramaları yapıp bunları özel link haline dönüştürecek. Tabi şu anda en çok merak edilen sorulardan birtanesi Allo, WhatsApp ve Messenger'a rakip mi olacak. Google bundan bir ay öncede görüntülü arama uygulaması olan Duo'yu yayınlamıştı fakat duo Allo gibi yalnızca mobil üzerinden çalışmakta masaüstü sürümü henüz verilemiş.

Sizce Allo WhatsApp'ı geride bırakacak mı?

Eğer sizde Google Allo kullanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan indirme işlemi yapabilir, aynı zamanda Google Allo'yu nasıl kullanacağınızı detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Android cihazlar için Google Allo indirmek için buraya tıklayınız.

iPhone ve iPad için Google Allo indirmek için buraya tıklayınız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.