YouTube Canlı Yayın Özelliğini Geliştiriyor!

YouTube, canlı yayın özelliğine getirdiği yeniliklerle çok daha iyi bir yayın sunmak için çalışmalara devam ediyor...

YouTube, canlı yayın fonksiyonu için yeni özelliklerini açıkladı. Aralarında azaltılan gecikme ve daha basit chat yönetimi de bulunan değişiklikler, YouTube Live kullanıcıları için daha işlevsel ve kullanışlı bir özellik haline getirme amacı taşımaktadır. İlk olarak yayın yapanların şimdi çok az gecikme seçenekleri var böylece video alkış gecikmesi sadece birkaç saniyede indiriliyor.

Buda canlı yayın esnasında sorulan sorulara cevap verme işlevlerini daha kolay ve etkili bir hale getirecek. ayrıca artık chat akışını alt/option'a basarak duraklatabiliyorsunuz ve mesajlara göz atıp silebilir veya onaylayabilirsiniz. Yayın yapanlar ayrıca uygunsuz olma ihtimali olan yorumları yakalayan sistemi etkinleştirebilir, böylece bu yorumlar incelemeniz için bekletilecek.

YouTube ayrıca moderatörler, yorumlar ve canlı chat arasında paylaşılanilen gizli kullanıcı listelerini getiriyor, buna ilaveten Apple'ın ReplayKit'ini destekleyen bütün uygulamalardan iPhone veya iPad'inizle YouTube'un ana uygulamasında yayın yapabilrsiniz.

Siz YouTube'nin canlı yayın özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.