YouTube'da Meşhur Olmak İçin Canlı Yayında Arkadaşını Öldürdü!

YouTube güne şok haber ile uyandı. Bir YouTuber ünlü olmak için arkadaşını canlı yayında öldürdü. İşte olayın detayları...

Sosyal medyada "fenomen" olmak için insanlarda kişilik bozukluklarına yol açtığı son yaşanan olaydan sonra tescillendi. Çocuk aklı ile yapılan şeyler ile fenomen olmak mümkün iken koca koca insanlar fenomen olmak için bu şekilde hayatlarına mal olacak şeyleri yapıyor.
Bugün ise YouTube'da fenomen olma isteği ile yanıp tutuşn Monalısa Perez, kan donduran bir olay ile gündeme geldi.

Monalisa Perez, YouTube üzerinden başlattığı canlı yayında erkek arkadaşı olan Pedro Ruiz'i vurdu. Canlı yayına katılımı arttırmak için böyle bir şey yapan Monalisa Perez, YouTube tarihinin en tehlikeli işine imza atmış oldu. Ancak ölümle sonuçlanan Monalisa Perez'in canlı yayınını 30 kişi ve 3 yaşındaki çocuğu izledi.

Monalisa Perez, erkek arkadaşı Ruiz'in göğsünün üzerine bir kitap tutu ve merminin bu kitaptan geçip geçmeyeceğini test etmek için 50 kalibrelik Desert Eagle ile ateş etti. Beyin dağıtan silah olarak bilinen Desert Eagle tabii ki de kitabı deldi geçti ve Ruiz'in canını aldı. İlçe hapisanesine yerleştirilen Monalisa Perez, önümüzdeki hafta duruşmaya çıkacak. Çiftin bu yılın başlarında YouTube kanalı açıkları ve büyük bir fenomen olmak istedikleri belirtiliyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.