Zenfone 3 İçin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Geldi!

Asus Zenfone 3 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesi yayınlanmaya başladı...

Yeni yıla girmemizin ardından bütün telefon üreticileri Andoid cihazlarına Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamaya başladı. Tabiki bunlardan birtanesi de Asus oldu. Kıyasıya mücadele içerisinde olan Asus akıllı telefonu Zenfone 3 için Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamaya başladığını açıkladı.

Fakat üzücü bir haberimizde var, Asus Zenfone 3'ün Android 7.0 Nougat güncellemesi şu anda sadece Filipinler bölgesinde kullanıma sunulmuş. OTA üzerinden indirmeyi gerçekleştirceğiniz Zenfone 3'ün Android 7.0 Nougat güncellemesinin önümüzdeki günlerde birçok ülke ile beraber bizim ülkemize de gelmesi bekleniyor.

Telefonun Android 7.0 güncellemesi ile aynı ekranda iki farklı uygulama açmanız mümkün olacak. Telefona gelen bir diğer özellik ise geliştirilmiş Doze modu. Doze modu sayesinde arka planda çalışan uygulamaların verimliliği arttırılarak, pilden tasarruf etmenizi sağlıyor. Zenfone 3‘ün ZE520KL veya ZE552KL modelleri için gelen güncelleme ile cihazın batarya performansında bir artış olduğu söyleniyor.

Siz Asus Zenfone 3'ün Android 7.0 Nougat güncellemesini aldınız mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.