1 Dolarlık Fenomen Düğün!

Kenya'da yaşayan genç çift düğün masraflarını karşılayacak paraları olmadığı için sürekli erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleşti. Nikah törenleri 1 dolara mal oldu

Evlenmek isteyen geçn çif düğün masraflarını karşılayamadıkları için geçen yıl iki kez düğünlerini ertelemek zorunda kaldılar. 300 doları bulan düğün masraflarını karşılayamayan çift daha fazla beklememek için en az harcama ile evlenmeye karar verdiler. Düğün törenini günlük kıyafeti ile gerçekleştiren çiftin nikahı kilisede oldu.

Genç çiftin yapmış olduğu tasrruflu evlilik sosyal medyada yankı uyandırdı. Nairobi News gazetesinin çiftin nikahıyla ilgili yapmış olduğu yorum yapan Jay Can-did adındaki kullanıcı Evlenmek için pahalı ve karmaşık düğün törenine ihtiyacımız oldunu kim söyledi? diye belirtti.

1 dolarlık düğünle Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinde büyük ses getirdiler. Facebook ve Twitter kullanıcıları, çiftin düğününe Önemli olan evliliktir, düğün değil, Belki düğün yapamadılar ama çok güzel bir evlilikleri olacak ve Aşk, zaten 5 yıldızlı otel gibi yorumlarda bulunuldu. Çift, sosyal medya kullanıcılarının övgülerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Para, bizim gibi genç insanların evlenmesine mani olmamalı. dedi.

Siz böyle bir düğünü kabul eder miydiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.