A101 ile Vodafone'dan Ev Kadınlarına Özel Kampanya!

Vodafone Önce Kadın programı kapsamında A101 ile anlaşmaya vardı. İşte Vodafone'un ev hanımlarına özel kampanyası..

Türkiye'nin sevilen operatörlerinden biri olan Vodafone yaptığıyla ev hanımların gönlünü feth edecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da desteği ile 650 bin kadına ürün, servis, hizmet, proje, Vodafone Önce Kadın Mağazalarıyla gelir iş imkanı sağlayan Vodafone şimdi de kadınların iletişim ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar hazırladı.

Hem girişimcilik hem de ekonomiye katılım fırsatlarından ev hanımlarının faydalanması için hazırlanmış kampanya için A101 ile anlaşıldı. Sadece iletişimde değil bunun dışında fırsatlar da sunuyor. Vodafone Altın Kulüp hanımlar için ailelerin tercih ettiği marka ve mağazaya yıl boyunca özel indirim avantajlar sunuluyor. Çocuk sağlığı gibi bilgi servislerinden faydalanma imkanı sağlayan Vodafone'un bu kampanyası faturasız olan abonelere yönelik.

Mobil internet seçenekleri dışında her yöne dakika ve SMS avantajı sunuyor. 12:00-16:00 saatleri arasında kampanyaya katılan ev hanımları sevdikleriyle ücretsiz olarak konuşabilecek. Ayrıca sadece telefonda konuşmak için değil günümüzün vazgeçilmez parçası olan sosyal medya kullanımı için de ücretsiz mobil interner hizmeti sunuluyor. Bununla birlikte 1 GB Facebook ve 1 GB internet başta olmak üzere 18 liradan başlayan kampanyalar bulunuyor. Paketleri kullanıcılar istedikleri gibi 2 ve 3 GB internet seçenekleriyle genişletebiliyor.

Peki siz Vodafone Altın Kulüp kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.