Sony Xperia XA2 Sızdırıldı!

Sony yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte ismi Sony Xperia XA2 olması beklenen telefonun özellikleri de gün yüzüne çıkmaya başladı..

Sony'in bir aydan daha az bir süre sonra yapılması beklenen MWC 2017 etkinliğinde yeni telefonları tanıtması bekleniyor. Büyük olasılıkla kafa karıştırıcı geçit için gelecek ay yeni akıllı telefonlarla karşımıza çıkacak. G3121 modelinin bir video üzerinden anlaşılmasını sağladığı bu modelin bazı bilgileri hakkında bilgiler görüyoruz Resmi olarak isimsiz olan orta sınıt akıllı telefon geçen yılki Xperia XA'nın halefi olabilir.

Sony, yeni Xperia X serisini geçen yıl MWC 2016'da tanıttığında Xperia XA, OEM tarafından duyurulan üç modelin alt ucunda kaldı. Xperia X ve Xperia X Performance'ın akıllı kamera özelliklerini tam olarak paylaşmasa da, görünüş açısından onu telafi etmeye çalıştı. Sızdırılan Sony akıllı telefonun kenarı ekran tasarımına övgüyle yaklaştı; ekranın sanki aktığı görünüyor.

Muhtemelen eski ile yeni arasındaki hemen görünür bağlantı olan bu G3121'de daha estetik bir yapı olarak. Bununla birlikte, Xperia XA'nın aksine, bu yeni model ikinci Xperia XZ ve Xperia X Kompakt telefonların Döngü Yüzeyi tasarımını benimsiyor gibi görünüyor.

Videoda akıllı telefonun teknik özelliklerini tam olarak gösterilmiyor ancak Sony'nin orta menzilli MediaTek Helio P20 işlemcileri tarafından güçlendirilmek üzere dizilmiş iki akıllı telefonu var. Birinde 5,2 inç Full HD ekran, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 23 megapiksel ana kamera bulunuyor. Diğerinde 5 inç HD ekran, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 16 megapiksel arka kamera bulunuyor. Bir G32XX modeli de bulunduğunu düşünürsek, G3121 bu iki modelden daha küçük olabilir.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?