2016 Apple Tasarım Ödülünü Kazananlar Belli Oldu!

Apple'ın her WWDC etkinliğinde artık geleneksel olarak dağıttığı Apple Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu. İşte 2016 yılı WWDC Apple Tasarım Ödülünü kazananlar!

Apple bilindiği gibi her WWDC konferansında kendi platformuna geliştiricileri çekmek için pek çok ayrıcalık sunuyor. Geliştiricilerin markete koydukları bu uygulamalar kullanıcılar tarafından çok beğenildiğinde ya da büyk ses getirdiğinde Apple'da bu uygulamanın yapımcılarını ödüllendiriyor. Apple'ın WWDC 2016 etkinliğinde yine yılın en iyi iOS ve macOS uygulamarı seçildi ve Apple Tasarım Ödülleri bu uygulamaların yapımcılarına verildi. Geliştiriciler bu sayede uygulama mağazasında bir takım ayrıcalıklar, kupalar ve çeşitli Apple ürünlerinin de kazananı oldu.

Apple bu sene ödüle layık olarak SQUARE ENIX'in çıktığı dönemden itibaren büyük ses getiren bulmacası aksiyonu bol olan Lara Croft Go'yu, Noodlecake Studios'un sevilen oyunu Chameleon Run'ı Apple Tasarım Ödülüne layık gördü!

Bakalım önümüzde ki senelerde geliştiriciler için çok anlamlı olan Apple Tasarım Ödüllerini Türkiye'den isimler kazanacak mı ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?