Samsung Galaxy S7 Ve Galaxy S7 Edge Cephesinde İşler Yolunda!

Samsung'un yeni amiral gemi modelleri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'de işlerin nasıl gittiği açıklandı! Gelen açıklamaya göre Samsung yeni amiral gemilerinden memnun!

Samsung'un Şubat ayında tanıtmış olduğu yeni amiral gemileri bilindiği gibi tanıtımından itibaren kullanıcılar tarafından çok beğenilmişti. MWC 2016 kapsamında tanıtılan Samsung'un yeni amiral gemileri olan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge bilindiği gibi büyük bir ön sipariş rakamı elde etmişti.

Samsung'un yeni amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonlarının satış rakamları pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Güney Kore'li kaynaklara göre Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri Haziran ayının sonuna kadar 25 milyon adet satacağı konuşuluyor.

Samsung'un son amiral gemilerinin bu satış başarısına ulaşmış olması dünya genelinde büyük başarı. Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin bu satış rakamları güvenlilir kaynak olan Yonhap News tarafından açıklandı. Bakalım Samsung'un bu son amiral gemilerinin başarısının gelecek aylarda daha da artacağı kesin.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?