Galaxy Note 7'nin Edge Ekran İle Bir Görüntüsü Daha Ortaya Çıktı!

Samsung'un Note serisinin yeni modelinin adı ne olacağı konusunda pek çok tartışma var. Yeni Note modeli Note 6 yerine Note 7 olacak. Note 7'nin Edge modeli de geliyor!

Samsung'un sevilen serisi olan Note serisinin yeni üyesinin ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Samsung'un Note serisinin yeni akıllı telefonunun yeni üyesinin Note 6 değil de yerine Note 7 olması bekleniyor. Zira Samsung'un bu anlamda ortaya çıkan işaretler Note 7'nin geleceğini doğrular nitelikten. Samsung'un yeni Note 7 modeliyle ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı eğer söylentiler doğruysa Galaxy Note 7 tek model ile değil iki modelle gelecek. Diğer model elbette ki pek çok kullanıcının beklediği Galaxy Note 7 Edge.

Samsung'un Ağustos 2015'te ortaya çıkan yeni patenti de göz önüne alınırsa Samsung'un yeni Note serisinin Edge modeli ile geleceği kesin. Samsung'un bu patentine göre kullanıcılar Galaxy Note 7'nin yan ekranına da yazı yazabilecek.

Son çıkan görüntüyle birlikte Samsung'un bu yeni patenti Note 7'de kullanılmış. Sızdırılan fotoğrafta görüldüğü gibi kenarları ışıldayan Note 7 modelinin ekranının altında "Write on the edge of something great" cümlesine yer berilmiş ve cihazın kenarında da S-pen'le bu ekrana yazı yazabileceğinize vurgu yapılmış.

Samsung'un Note serisini yeni akıllı telefonları olması beklenen Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge modellerinin özel bir etkinlikle Ağustos ayının ilk haftasında tanıtılması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?