2017 Model Apple iPad'in Ekranı 10.5 inç Olabilir!

Apple'ın 2017 yılının Mart ayında 3 yeni iPad tanıtması bekleniyor. Bununla birlikte cihazların boy boy olacağı ve çerçevesiz olacağı yönünde raporlar bulunuyor.

Apple, bu yıl 10-10,5 inç ekranlı büyük boy ekranlı iPad Pro modelini başlatabilir. Yeni yayınlanan rapora göre bu yılın ilk yarısında çerçevesiz ekrana sahip yeni bir 10,5 inçlik bir iPad Pro modeli Apple tarafından gelecek..

Apple'ın yeni nesil iPhone'unda büyük bir heyecan olduğu gibi şirketin iPad serisi için de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Mevcut iPad serisinde 7,9 inçlik ekrana sahip olan iPad Pro modellerinde 12,9 inç model bulunduruyor. Apple'ın yeni iPad serisine ilişkin yeni bilgilere göre şirket, gelecek nesil iPad Pro için 10-10.5 inçlik bir ekran varyasyonu düşünüyor.

Rapora göre Apple'ın 10-10.5 inç'lik modeli çerçevesiz bir ekrana sahip üst seviye bir model olacak. Ayrıca diğer geliştirmeler arasında Apple'ın üst seviye A10X üst seviye işlemcisinin yer alması bekleniyor.

Önceki raporlara göre ise, Apple'ın tablet serisinde 9.7 inç ekranlı düşük maliyetli bir iPad, 10 veya 10.5 inç ekranlı yeni iPad Pro ve 12.9 inç iPad Pro 2 modeliyle gelmesi bekleniyor. Apple'ın yeni nesil iPad serisinin bu yıl Mart ayında duyurulması ve ardından global olarak satışa çıkması bekleniyor.

Peki siz yeni nesil iPad modellerinde hangi özelliğin yer almasını isterdiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.