Huawei P10 ve Huawei P10 Plus Yakında Piyasada!

Huawei'ın beklenen P10 telefonu yakın zamanda piyasaya çıkacak. Peki Huawei P10 ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak?

Huawei P10 tanıtıldığı günden bu yana Huawei severler tarafından bekleniyor. Şirketin CEO'su telefon için müjdeli haberi verdi. Bununla birlikte Huawei P10 Plus modellerinin çıkış tarihi de kesinleşti. Son zamanların sevilen markalarından biri olmayı başaran Huawei yeni amiral gemisi sınıfı telefonları yakında piyasada yerini alacak. Ortaya çıkan yeni bilgiler ise Huawei P10'u sadece birkaç ay sonra göreceğimize işaret ediyor.

Huawei başkanı ve CEO’su Yu Chengdong paylaşmış olduğu gönderide Huawei P10'un çıkış aralığını Huawei hayranlarıyla paylaştı. Paylaşılan gönderiye göre Huawei P10 cihazı Mart yada Nisan ayında piyasada yer alacak. Yer alan görsele göre Huawei P10'un eğimi bir ekrana sahip olması bekleniyordu ancak Plus modelinde eğimli ekran sevenleri heyecanlandırdı.

Huawei P10 Plus'ın şuan için 5 buçuk inçlik QHD ekrana sahip olacağı RAM miktarının ise 6 GB olacağı yönünde muhtemel net özellikler var. HiSilicon Kirin 960'tan güç alacak telefonun MicroSD desteğiyle hafızasının 256 GB'a kadar arttırılabilir olması bekleniyor.

Peki sizce Huawei P10 ve Huawei P10 Plus modelleri piyasada iyi satış yapabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.