21 Dakikada Game of Thrones'da Binlerce Ölüm!

TV'de daha popüler gösterilerden biri olan Game of Thrones kesinlikle tartışmalara yabancı değil. Peki 21 dakikada kaç ölüm sahnesi izleyebilirsiniz?

Harcanacak 21 dakikanız varsa, sizin için mükemmel bir videomuz var! Son altı yıl boyunca, TV serisi Game of Thrones muhteşem manzara, epik savaş sahneleri, gereksiz çıplaklar yük ve ölüm dolu bizi ağırladı. Bir sürü ölüm. Bireysel karakter ölümleri bir yana GOT, büyük ölçekli savaşların sahneleri karmaşık biçimde koreograflanmış olarak, büyük bir ölçekte ölüm tasvirinde de yabancı değildir.

Bilmeyen birine anlatmaya başladığınız andan itibaren ölüm kelimesini fazlasıyla kullanacağınız Game of Thrones dizisi nihayetinde büyük savaş sahneleri bulunduruyor. Ölümlerin iç içe yaşandığı dizide şuana kadar kaç kişi öldü dersiniz? 21 dakika da tam olarak 150.966 kişinin ölümü yer alıyor.

Önemli karakterlerden isimsiz figüranlara kadar dizisinin hikaye akışında hayatını kaybeden 150 bin kişinin ölümü bir araya geldi. Ve o video aşağıda yer alıyor. Sonuç olarak ölüm sahneleri yer aldığından izlememeyi de tercih edebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.