Note 8, Yeni iPhone ile Aynı Zamanda Tanıtılabilir!

Ortaya çıkan yeni raporlar Samsung'un Note 8'i Ağustos ayında değil Eylül ayında tanıtılacağını ortaya koyuyor.

Samsung görünüşe göre Galaxy Note 8'i Eylül ayında başlatacak. Daha önce Güney Koreli bir haber sitesi olan The Bell, Ağustos ayında tanıtılabileceğini öne sürmüştü. Ancak yeni raporlar aksini söylüyor.Galaxy Note 8, Ağustos ayı ortasında iPhone 8'in Eylül ayının öncesinde piyasaya çıkacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 7'nin takibi, birçok kişinin yılın başında bir sürü söylentiye maruz kaldıklarından, çoğu Not 8'in çıkış tarihini speküle ediyordu. Şirket, yeni bir amiral gemisini başlatma planlarını doğruladı. Şirket Note 8 için bu yılın ikinci yarısını gösterdi ancak ne zaman tanıtılacağı bilgisine yer vermedi tam olarak açıklamayı reddetti. Galaxy Note 8'in Galaxy S8 serisinden tasarım ipuçları alması bekleniyor, bu tasarım Infinity ekran ve yakında çerçeve kullanılmayan tasarıma yakın.

Telefonun, cihazın arkasında, iPhone 7 Plus'ın sunduğu özelliklere benzer iki arka kamerası bulunması bekleniyor.Samsung, bu yıl Mart ayında piyasaya sürülen Galaxy S8 serisinin son başarısından sonra Galaxy Note 8'i piyasaya sürmeyi bekliyor. Samsung, Note 8'i Ağustos ortasında başlatmayı planlıyorsa, bu hareket birçok kişiyi şaşırtmaması gerekir. Bu yılın ilerleyen saatlerinde Apple, iPhone 8'i yakın çerçevesiz bir tasarım, tamamen camlı bir yapı, çiftli arka kameralar, kablosuz şarj desteği ve temelinde 'genişletilmiş gerçeklik' özelliği ile piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.