3 Kenarı Kavisli Honor Magic Resmi Olarak Tanıtıldı!

Huawei Honor Magic'in adı birçok sızıntı habere karışmıştı ancak bugün resmi olarak tanıtılmasıyla özellikleri netlik kazandı..

Resmi olarak Huawei tarafından tanıtılan telefon 2K çözünürlüklü ekranın yanısıra ince çerçeveye sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. 7 Aralık'ta tanıtılması beklenen ancak cihaz bugün tanıtıldı. Konsept cihaz olacağına işaret edilen cihazın radikal yeniliklere sahip olacağı konuşuluyordu ancak bunlar net değildi. Birçok görsel sızdırıldı ama bazılarıyla ilgisi bile yok.. Tasarım açısından oldukça etkileyici olan cihaz 5 inç ekrana sahip olup iddialar gibi yan kenarlar dışında üst ve alt tarafında da eğimler bulunduruyor.

Huawei Honor Magic'in Teknik Özellikleri

577 ppi, 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip 5.09 inç ekran
Honor Magic Live OS (Android 6.0 ile uyumlu)
Huawei Kirin 950 sekiz çekirdekli İşlemci (4x2.3 GHz + 4x1.8 GHz)
Bellek: 4GB RAM ve 64GB depolama
12 MP Çift arka kamera
8 MP çift ön kamera
4G LTE bağlantısı, WiFi 802.11 b / g / n / ac, Bluetooth 4.2, Çift SIM
Parmak izi okuyucusu
2900 mAh pil
Siyah, Beyaz Porselen ve Altın renklerde
Boyutlar: 146.1 mm x 69.9 mm x 7.8 mm
Ağırlık: 145 gram (pil dahil)

Sahip olduğu kavisler ile hoş bir görüntü sahibi olan Huawei Honor Magic işlemci gücünü ise 8 çekirdekli Kirin 950'den sağlıyor. Parmak izi okuyucusuna yer veren cihaz kullanıcılarının güvenliğine odaklanmış durumda. Zaten artık yeni telefonlarda parmak izi tarayıcısının olmamasını düşünemez duruma geldik.

Son zamanların trendi olan çift kamerayı Huawei Honor Magic'te de görüyoruz. Çift 12 megapiksellik arka kamera ile donatılmış olan telefon gelişmiş kamera ayarları bulundurmaktadır. Birbirinden güzel özçekimler yapabilmeniz için ise 8 megapiksel ön kameraya sahip olan Huawei Honor Magic ayrıca 4 GB RAM, 64 GB depolama alanına sahip olup siyah, beyaz, altın ve porselen renklerde satışa sunulacak.

Üretici firmanın yapmış olduğu ilk açıklamaya göre çantaya yahut cebe girdiği zaman otomatik olarak kilitlenecek olan telefon çift ön kamera sistemiyle yüz tanıma, bildirim engelleme ve güvenlik için kullanılabilir olup 499 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak..

Huawei'ın yeni telefonu Honor Magic'i nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.