4 Yaşındaki Çocuğun Elinde Galaxy J7 Patladı!

Samsung'un Galaxy J7 modeli 4 yaşındaki çocuğun elinde patladı. İşte o görseller...

Pakistanlı bir çocuğun elinde Galaxy J7 patladı. Naureen Ahsan 4 yaşındaki yeğeninin eline Galaxy J7 vererek "Benim Konuşan Tom" isimli oyunu oynayabilemesi için telefonu ödünç verdi. Bir anda ısınan telefonun patladı. Ahsan Facebook'ta yapmış olduğu paylaşımda "Hepimiz için korkunç olmasına rağmen kimsenin canı yanmadı" dedi. Yaşanan patlama haberi şirketin Galaxy Note 7 (FE) modelini piyasaya sürmeye hazırlandığı dönemde zor anlar yaşattı.

Bildiğiniz üzere geçen sene patlayan Galaxy Note 7'nin batarya sorunu yüzünden toplandığı ve yenilenen versiyonu ile gelen Galaxy Note 7 FE olarak geliyor. Telefon ön siparişe sunuldu ve 7 Temmuz'da satışa sunulması beklenirken Samsung'un başka bir telefonun aşırı ısınmadan dolayı patlaması şirketin güzel giden gidişatını bir anda alt üst edebilir.

Ahsan, Galaxy J7'nin (2016) neden patladığına dair hiçbir fikrinin olmadığını söyledi ancak, anne babaları "Çocuğunuzu cep telefonlarından uzak tutun" diye uyardı. Patlamanın ardından şişmiş bir pil ve telefonun kalıntılarını gösteren fotoğraflar yayınladı.

Siz hala çocuklara telefon verilmesini onaylıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.