AirPods Satışları İyi Gidiyormuş!

Apple'ın geçtiğimiz ay satmaya başladığı AirPods'un satışlarının iyi gittiği belirtildi.

Satışlarla ilgili bir rakam vermekten kaçınan Apple, AirPods'un satışlarının çok iyi gittiğini hatta öyle ki talepleri karşılamakta zorlandıklarını belirtti. Ancak satışlara dair herhangi bir rakam yine vermedi. Apple'ın CEO'su Tim Cook, dün yeğeniyle birlikte New York Borsası’nda dolaşırken görüntülendi. Durumu fark eden CNBC muhabirleri ise Tim Cook ile kısa bir görüşme yapmış oldu. Bununla birlikte muhabirler tatil planları ve ürün satışlarıyla ilgili bir sohbet gerçekleştirdi.

Tim Cook, AirPods ile ilgili satışlar için "kolay kazanılmış başarı" ifadesini kullandı. Bununla birlikte satışların iyi olduğunu talebi karşılayabilmek için hızlı bir şekilde AirPods üretimi yaptıklarını da söyledi.

13 Aralık'ta satışı başlayan AirPods'ların siparişi 6 haftada teslim edileceği daha önce açıklanmıştı. Tim Cook'un söyledikleriyle bu tarih biraz örtüşüyor fakat ne kadar AirPods, siparişi hazırladıklarıyla ilgili ortada bir bilgi yok.

AirPods'un satışları Apple TV, iPods, Beats, Apple Watches ve çeşitli aksesuarlardan elde edilen gelirlere eklenen diğer ürünler kategorisinde yer verirse Ocak ayında çeyrek gelirler açıklandığı zaman yine satış rakamlarına ulaşamayabiliriz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.