Super Mario Run, Nihayet Google Play'de!

iOS platformuna daha önce gelen ancak Android cihazlara ne zaman çıkacağı bilinmeyen Super Mario Run oyunu şimdi Google Play'deki yerini aldı.

Uzun bir bekleyiş nihayetinde sona erdi. Artık efsanevi oyun hayranları APK indirmeden rahat bir şekilde direkt olarak Google Play üzerinden Super Mario Run oyununu oynayabilecekler. 2017 yılında satışa sunulması beklenen oyun Android marketteki yerini aldı. Artık Android telefon ve tablet kullanıcıları ön kayıt yapabilecekler.

iPhone ve iPad kullanıcıları için geçtiğimiz haftalarda freemium modeliyle App Store'da yerini alan Super Mario Run oyunu indirilme rekorları kırdı. Ancak Android cihazlarda ne yazık ki hemen yerini almadı. Android cihaz sahipleri oyunun yayınlandığı günden bu yana Super Mario Run'un Google Play'e eklenmesini bekliyordu. Beklenen oyun artık resmi olarak Google Play Store'da bugün itibariyle yerini aldı.

Oyunla ilgilenen kullanıcılar Super Mario Run için ön sipariş vermek için oyunu indirebilirsiniz. 2017 yılının başında ise iOS için çıkan freemium modelinin Android cihazlara da gelmesi bekleniyor. iOS'ta olduğu gibi ilk 3 bölümü oynadıktan sonra eğer oyunu beğenip almayı düşünürseniz 27 TL ödeme yaparak Super Mario Run'u satın alabilirsiniz.

Android için Super Mario Run'u indirmek için buraya tıklayınız.

iPhone ve iPad için Super Mario Run'u indirmek için buraya tıklayınız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.