Alcatel Hem Ön ve Arka Çift Kameralı Telefonu Flash'ı Duyurdu!

Son zamanlarda uygun fiyatlı ürünleri ile dikkat çeken Alcatel, hem ön hemde arka kamerası çift olan Alcatel Flash'ın tanıtımını yaptı...

Son zamanlarda duyurduğu uygun fiyatlı akıllı telefonları ile Türkiye'de dahil olmak üzere birçok güçlü pazara giriş yapan alcatel geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bir şekilde yeni çift yönlü ön ve arka kameraya sahip akıllı telefonu Alcatel Flash'ın tanıtımını yaptı.

Alcatel Flash Özellikleri

Alcatel Flash'ın arka kamerasında f/2.0 diyafram açıklığına sahip Lenovo P2 ve General Mobile GM 5 Plus gibi orta seviye telefonlarda da kullanılan Sony IMX258 sensör kullanılırken cihazın biri 5MP diğeri ise 8MP çözünürlüklü olmak üzere iki kamera bulunuyor. Böylelikle Alcatel Flash, hem ön hem de arka tarafta çift kameraya sahip ilk orta seviye telefonlardan biri.

5.5 inçlik Full HD çözünürlüklü ekranı olan Alcatel'in yeni akıllı telefonu Flash gücünü MediaTek'in Helio X20 işlemcisinden alıyor. Telefonda 3GB RAM ve 32GB depolama alanına yer verilirken telefonda çift SIM kart desteği ve parmak izi okuyucu da bulunuyor. 3100mAh kapasiteli bataryası olan Alcatel Flash aynı zamanda kamera konusunda da iddialı bir cihaz.

Henüz cihazın satış fiyatı açıklanmış değil ancak telefonun yakın zamanda Ortadoğu ülkelerinden başlayarak satışa sunulması bekleniyor.

Siz Alcatel Flash'ın özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.