Harry Potter'ın Oyunu Geliyor!

Yeni Harry Potter'ın rol yapma oyunu geliyor. Oyun hakkında merah ettiğiniz herşey haberimizde...

Şimdiye kadar uyarlama oyunları ile gündemde olan Warner Bros. açtığı yeni iş ilanında potansiyel bir Harry Potter RPG oyununu göstermiş olabilir. Öncelikle Warner Bros.'un kendi filmlerini oyunlaştırdığınıda belirtelim. Ve ilanda aranan özellikler şöyle;

Warner Bros. Games Inc. Avalanche Software, hikaye departmanı için senarist aranıyor. İngiliz kültürü ve gramerinden iyi anlayan yetenekli bir senarist arıyoruz. Kişiler yaratıcı ve istekli olmalı, yenilikçi oyun anlatımı konusunda diğer takım arkadaşlarıyla çalışabilmelidirler.

Başka bir ilanda ise heyecan verici AAA proje için Unreal <engine 4'ten anlayan 3D sanatçısı aranıyor. Diyeceksiniz Harry Potter nerede! Ana Harry Potter serisi bitmiş olabilir ancak yeni seriler ve genişletilmiş evren mevcut. Harry Potter ingiliz kültürünü baz alarak karakter konuşmalarında da belirtildiği gibi Harry Potter RPG'si ihtimali yüksek derecede. Avalanche Software de daha önceden Disney Infinity, Toy Story ve Cars gibi film oyunları yaptı. Anlayacağınız üzere Harry Potter oyunu ihtimalide yükseldi.

Siz Harry Potter oyununu gelmesini istiyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.