Amazon Servislerine Erişim Sorunu!

Dünya'nın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon'un web servislerine sabah saatlerinden beri erişilemiyor. Peki Amazon'un web servislerine ne oldu ? İşte detaylar.

Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon.com bilindiği gibi artık sadece e-ticaret sitesi değil. Pek çok ürün ve hizmeti içinde barındırıyor. Dünya genelinde pek çok kişi tarafından kullanılan Amazon'un servislerine bugün Türkiye'den kullanıcılar erişim problemi yaşadı.

Amazon'un Slack servisini Türkiye'den kullanan kullanıcılar sorunlarını Twitter üzerinden paylaştı ve Amazondan cevap gecikmedi; “Türkiye’deki ISP’lerinizden birinin Slack servis sağlayıcısına bağlanmakta sorun yaşadığı yönünde raporlar alıyoruz” şeklinde yanıt veren Amazon, bahsi geçen ISP ise Türk Telekom olduğunu açıkladı. Amazon’a erişim sorunu nedeniyle kullanılamayan servisler arasında Slack, Chartbeat, Asana ve Podio gibi popüler servisler de yer alıyor.

Son olarak Amazon ya da Amazon Web Services'lerine şimdilik erişim sağlanamıyor. Sorunun ne zaman düzeleceği ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?