Galaxy S7 Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!

Samsung'un geçtiğimiz aylarda tanıttığı yeni Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge önceki S serilerinden kısa sürede çok daha fazla sattı.Peki S7 ve S7 Edge ne kadar sattı!

Samsung son zamanalrda ki başarısını Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile devam ettirmişti. Kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilen S7 ve S7 edge çok kısa sürede diğer S serilerinden kısa sürede daha çok sattı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge bir önce ki amiral gemileri olan Galaxy S6 Galaxy S6 Edge'den daha çok sattı. Samsung Galaxy S7'de ise S6'yı da aşan bir satış başarısı açıkça gmrülüyor. Pek çok kaynaktan alınan veriler de bunu durumu kanıtlar nitelikte. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in akıllı telefon pazarında S6'dan çok daha iyi bir satış grafiği yakaladığını gösteriyor. Rapolara göre Samsung, S7 ve S7 Edge'in toplam satışlarında 10 milyon adedi aştığı görülüyor.

Yine araştırma şirketlerinin verilerine dayanarak, Samsung ilk ayda S7'lerde ulaştığı satış rakamının aynı sürede Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'le karşılaştırıldığında yüzde 20 daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Samsung'un düşüşe geçen mobil bölümünün Galaxy S7 ile birlikte toparlandığını görüyoruz. Görünen o ki Samsung yeni amiral gemileriyle bu yılı iyi bir şekilde geçirecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?