Xperia Z3 için Marshmallow Güncellemesi Yolda!

Android işletim sisteminin bilinidği gibi en sıkıntılı taraaflarından birisi de güncelleme sorunu.Sony eski amiral gemilerinden Z3'e Marshmallow güncellemesi gelecek!

Teknoloji devi Sony eski amiral gemilerinden olan Sony Xperia Z3'ü Android'in Marshmallow sürümünün geleceği kesinleşti. Peki bu güncelleme Z3'e ne katacak ve bu güncelleme ne zaman dağıtılmaya başlanacak. İşte tüm detaylar.

Sony bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Xperia Z5 ve Xperia Z3+ modelleri için son Android sürümü olan Marshmallow güncellemesi yayınlanmıştı. Aralarında Türkiye'nin de olduğu ülkelerde dağıtılmaya başlanmıştı. Bunun ardından kullanıcılar Z3 için güncelleme beklenmişti. Sonunda kullanıcıların isteği gerçek oldu ve Sony'nin Z3 için güncellemesi görüntülendi.

Sony'nin söz konusu bu güncellemesi ABD, Rusya, Ukrayna, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Latin Amerika yayınlandı. Diğer ülkeler için ise Sony herhangi bir takvim paylaşmadı. Ancak güncellemenin parça parça yayınlanacağı belirtildi.

Son olarak Sony'nin bu güncellemesi takvim açıklanmadan bile cihazınıza gelmiş olabilir. “Cihaz hakkında” sekmesinden güncellemeleri denetleyebilirsiniz.

Bu güncelleme ile Z3'e ne gibi özellikler geldiği ise çok yakında belli olacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?