Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ocak Sonunda Geliyor!

Motorola Moto G4 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin Ocak ayında geleceği duyuruldu.

Aralık ayında Moto G4 ve Moto G4 Plus için Android 7.0 Nougat güncellemesinin kullanıma hazır olduğu belirtilmişti. Bununla birlikte güncelleme yalnızca Asya ve Güney Amerika'da gerçekleşmişti. Her iki akıllı telefon için genel bir güncelleme yayınlanmadı. Beklenen güncellemeyi Ocak ayının sonlarında Avrupa ülkeleri alacak. Henüz tarih net bir şekilde açıklanmış değil. Motorola hızlı Android güncellemeleri sunmayı amaçlayan bir firma. HTC ve Motorola Google'un işletim sistemini güncellerken son zamanlarda Tayvanlı şirketler ise geride kaldı.

Motorola, Samsung, LG, Huawei ve HTC gibi büyük şirketlerden önce akıllı telefonlarının birçoğu için Android 7.0 Nougat güncellemelerini sağlamayı başardı. Henüz onaylanmamış olmasına rağmen Avrupa'daki Moto 4G ünitelerine gelen Android 7.0 Nougat güncellemesinin Pixel ve Nexus cihazlarında güvenlik düzeltme ekinin yer alması bekleniyor.

Ayrıca Android 7.0 Nougat'ın eklediği yeni özellikler ve iyileştirmelerin yanısıra Motorola kendi özelliklerini de bulundurabilir. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için bizi takip etmeye devam edin..

Peki sizde Android 7.0 Nougat güncellemesini mi bekleyenlerdensiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.