Artık Duşlar Bile Akıllı!

Gelişen teknoloji ile birlikte artık alışkınlıklarımız da değişiyor. Akıllı duş sistemi ile ilgili ayrıntıları haberimizde.. 

Moen firması banyo ve mutfaklar için özel ürünler geliştirmeye devam ediyor. CES 2017 kapsamında tanıtılan akıllı duş sistemi de Moen firmasına ait bir ürün. Farklı fikirler ile karşımıza çıkan bu firmanın hazırlamış olduğu duş sistemi telefon üzerinden kontrol edilebiliyor.

Mobil cihazınız üzerinden duşun sıcaklığını kontrol edebiliyor bunun yanısıra oda sıcaklığını da belirleyebiliyorsunuz. Bulut tabanlı ve Wi-Fi sistem üzerinden kontrol edilebilen duş sistemi ayrıca kişilerin en iyi duş keyfini yaşamasına da olanak sağlıyor. 15 derece ila 50 derece arasında değiştirilebilen su sıcaklığı bulunan duş sisteminde kontroller kolay olduğundan her düzey kullanıcıya hitap ediyor.

Suyun nasıl akması gerektiğini ayarlayabiliyor önceden tanımlanan bilgiler doğrultusunda sizin alışkanlığınıza uygun bir şekilde çalışma gösterebiliyor. Kişisel ayarlamaları kendinize göre yaparak duş alışkanlığınızı bile teknolojiyle buluşturan akıllı sistemin yakın gelecekte kullanılması bekleniyor.

Duş ürünlerinizin akıllı olmasını ister miydiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.