Android 7.0 Nougat Güncellemesiyle O Özellik Gelebilir!

Android 7.0 güncellemesiyle birlikte Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları adeta yenilenecek..

Samsung cephesinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcılarını sevindirecek güncelleme geliyor. Android 7.0 Nougat güncellemesi için sıkı bir çalışma sürdüren Güney Koreli teknoloji devi her ne kadar şuan için beta programı dahilinde çalışmalarını sürdürüyor olsa da kayıtlı kullanıcılara gönderilen beta sürüm oldukça güzel yenilikler bulunduruyor. Bu yenilikler bile başarılı iken final sürümünde neler olur bilinmez. Belki de final sürümünde daha fazla özellik eklenebilir.

Android 7.0 Nougat güncellemesi neler içeriyor?

Güncelleme ile birlikte cihazlara parmak izi okuma teknolojisine yeni yetenekler eklenecektir. Beta kullanıcısının Samsung'a sensörün sadece parmak izi okumak yerine bununla birlikte parmak izi sensörünü geliştirerek parmak hareketlerini de desteklemesi gerektiğine dair öneri verildi. Samsung kullanıcılarını heyecanlandıran cevap ile parmak izi sensörünü geliştirmek için çalıştıklarını açıkladı.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarında bahsi geçen özelliğin ise kesin olarak gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Fakat Samsung'un "hayır" demeyerek açık kapı bırakması Android 7.0 Nougat güncellemesinde süprizler yer vereceğini düşünmüyor değiliz.

Bakalım Samsung, Android 7.0 Nougat güncellemesiyla bakalım hangi yeniliklerle ile gelecek?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.