Türk Telekom'dan Özel Kampanya!

Türkiye'nin en büyük değerlerinden olan Türk Telekom, yeni gelenlere özel 6 ay boyunca ücretsiz 2 GB internet hizmeti sunacak.

Bildiğiniz üzere Türk telekom, güçlü 4.5GB teknolojisini kullanması için başlattıkları kampanyalarının devamını geleceğinin duyurusunu yaptı. Müşteri sayıaını genişletmek isteyen Türk Telekom, özel kampanlarını hizmete sunacak.

2017 yılı için özel olarak başlatacağı kampanyada yeni gelenlere tarifelerine ek olarak 6 ay boyunca 2 GB internet hediye edecek. Sunulan hizmetin artacağını Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun şöyle ifade etti:

"Türkiye’de 4.5G teknolojisinin hayata geçmesiyle birlikte mobil data kullanımında oldukça hızlı bir artış oldu. Yeni yıla özel hayata geçirdiğimiz kampanya kapsamında, kullanıcıları Türk Telekom’un fiber güçlü 4.5G hizmetini kullanmak üzere mobil müşterimiz olmaya davet ediyoruz. Kullanıcılar, sunduğumuz üstün mobil internet deneyimini ‘paketim bitecek’ endişesi olmadan yaşayabilsin diye de 6 ay boyunca her ay paketlerine ek 2GB tanımlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sizlerde Türk Telekom üyesiyseniz, cihazınızdan EKLE 2GB yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanyanını son katlım tarihi 15 Ocak 2017'de son bulacaktır.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.