Android N Güncellemesi HTC Modellerinde!

HTC'den beklenen Android N güncellemesiyle ilgili açıklama geldi. İşte Android N güncellemesine kavuşacak telefon modelleri..

Google'un I/O konferans kapsamında karşımıza çıkan Android N işletim sistemi ön izleme sürümünü resmi oalrak duyurdu. Arama motoru devi Nexus dışında diğer bazı cihazların da beta sürümünden faydalanabileceğini açılkamıştı.

Google'un yapmış olduğu açıklamalarda HTC güncelleme yol haritasına dair ilk detayları veren üretici olarak karşımıza çıkıyor. HTC Amerika, Twitter üzerinden Android N sürümüne yükseltilecek olan modelleri açıkladı.

HTC'nin en son iki tepe modeli olan cihazları yani şuan için HTC M8 ve HTC 10'un dışında One A9 için Android N güncellemesi yakında yayınlanacak.

Android N Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?
Güncellemenin önümüzdeki günler içerisinde cihazlara gelmesi muhtemel ancak Tayvanlı üretici bu konuda sel verip sır vermiyor.

Peki Android N güncellemesi One M8 ve diğer modellere gelecek mi?
HTC her ne kadar şuan için tepe modellerinin ismini vermiş olsa da diğer telefonların bu güncellemeden yararlanmıyacağı anlamına gelmiyor. İlerleyen zamanlarda Tayvanlı üreticiler konu ile ilgili bir açıklama yapacak. Ayrıca bununla birlikte Android N güncellemesinden Desire modellerinin de faydalanması beklenen durumlar arasında.

Android N Güncellemesi Ne Zaman Çıkıyor?
Android One programına dahil olan telefonlar güncellemeyi Temmuz ayında alabilir. Üreticiler bazında dağıtım işleminin ise Ağustos ve Eylül aylarında başlamasına da muhtemel gözüyle bakılıyor.

Peki HTC'nin bu güncelleme stratejisini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.