Android Wear 2.0 Çıkış Tarihi!

Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu Android Wear işletim sistemi yakında kullanıcılarına sunulacak...

Google Android içine ekosistem oluşturmak için önce bilgisayarlara daha sonrasında ise giyilebilir cihazlara taşıdı. Günümüzde akıllı saatlerin yaygınlaşması ile beraber geliştirilen Android Wear işletim sistemi yeni sürümü ile kullanıcılarına sunulacak. Google Android Wear 2.0 ile kullanıcılarına birçok yenilik sunmayı hedefliyor. Alınan bilgilere göre; Android Wear 2.0 güncellemesi Şubat ayında yayınlanacak.

Google'ın Android Wear 2.0 güncellemesinden ilk olarak 18 adet akıllı telefon faydalanacak. Android Wear 2.0 güncellemesi ile saat kadranlarında daha fazla özelleştirme, el yazısı ile metin yazma, bildirimlerde iyileştirme, yuvarlak şekilli arayüz ve daha fazla uygulama desteği gibi yenilikler gelecek.

Android Wear 2.0 güncellemesi alacak olan akıllı saatler; Huawei Watch, Kadınlar için Huawei Watch, Moto 360 (2015), Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Asus ZenWatch 2, Asus ZenWatch 3, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw Smartwatch ve Michael Kors Access Dylan Smartwatch saatleri yer alıyor.

Sizin akıllı saatiniz Android Wear 2.0 güncellemesi alacaklar listesinde mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.