LG G6'nın Yeni Bir Özelliği Sızdırıldı!

LG'nin yayınlamış olduğu bir YouTube videosunda LG G6'nın birçok özelliğini doğruladı...

LG yeni akıllı telefonunu önümüzdeki ay resmen açıklayacak. Önümüzdeki ay tanıtımı yapılacak olan LG G6'nın özellikleri teyit edildi. Telefonun 1440 x 2880 piksel ile benzersiz 5.7 inç Quad HD ekranla gelmesi bekleniyor. YouTube'de yayınlanmış olan yeni videoda firmanın LG G6 telefonun başka özelliğini teyit ediyor.

LG'nin yayınladığı videoda telefonun suya ve toza dayanıklı olduğunu gösteriyor. İzleyeceğiniz videoda kullanıcılara şöyle bir soru sorulmuş;İdeal akıllı telefon için dilek listeniz nedir? diye farklı insanlara soruyor. Videoyu izleyip soruya yanıt veren kişilerden alınan cevaplar ise büyük bir ekran, kompakt gövde, su geçirmezlik bütün bunların hepsini tek seferde elde etmek için kamera açısından başarılı ve güvenilir bir ürün istemekte. LG yayınladığı videonun sonunda lansmanı yaklaşan yeni amiral gemisi telefonu LG G6'da bütün bunların olacağını vaat etmekte.

İşte LG G6'nın YouTube videosu

"Şubat 2017'de çıkış yapmaya hazırlanan bekle" diyen LG, ideal akıllı telefon için dileklerin hayata geçeceğini söylüyor. Bu da, LG G6'yı MWC 2017'de (27 Şubat - 2 Mart) mutlaka göreceğimiz anlamına geliyor.

Siz LG G6'da hangi özelliklerin olmasını istersiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.