App Store'da Reklam Dönemi!

Reklam göstermeyen App Store yeni bir döneme girdi. Sonunda beklen gün geldi,ilk Amerika App Store'da reklam kullanmaya başlandı...

Apple reklam göstermeye ve reklama karşı olduğunu kaçkez dile getirdi. Her zaman kullanıcının yanında yer alan bir firma olan Apple geçtiğimiz aylarda App Store'da yeni bir döneme gireceğinin mesajını vermişti. Fakat Apple'ın App Store'sinin kullanıcılarına yine bir şekilde kıyağı oluyor.

Boş gereksiz reklamlarla kullanıcılarını meşkul etmek istemeyen App Store kullancıların faydasına olabilecek reklamlar yayınlayacak. Peki o nasıl olacak diye merak edenleri duyar gibiyim: App Store'da oyun veya uygulama indirmek istediğinizde arattığınız özelliklere uygun size reklamlar içerecek yani boşuna reklam izlemiş olmayacaksınız.

Burdan da anlayacağınız üzere Apple her zaman kulllanıcının yanında yer alıyor bu uygulamasında düşük kalitedeki uygulamalar için reklmam hizmeti sunmayacağını düşünüyoruz. Şu anda sadece Amerika'da kullanıma sunulan App Store reklam özelliği önümüzdeki haftalarda dünya geneline sunulması bekleniyor.

Siz App Store'nin reklam özelliğini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.