Apple Anneler Gününe Özel Uygulama Yayınladı!

Anneler günü bilindiği gibi yarın. Daha önceden de Facebook anneler günününe özel bir takım yenilikler getirdi. Şimdi de Apple anneler gününe için uygulamasını duyurdu!

Mayıs ayının ilk pazar günü Dünya'da anneler günü olarak kutlanıyor. Bu anneler gününde Apple reklam filmi yayınlamıştı. Apple bununla yetinmedi ve kullanıcıların 3 gün faydalanabilecekleri Facebook için geliştirilen bir uygulamasını duyurdu.

Apple'ın nbu uygulamasıyle birlikte sizin oluşturacağız notlarla birlikte annenizin fotoğraflarıyla bilirkte videolar hazırlayabileceksiniz. Oluşturduğunuz bu videoyu Facebook üzerinden paylaşma imkanınızda oluyor.

Apple'ın anneler günü için 3 günlük uygulamasını buradan ulaşabilirsiniz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?