Samsung'un Yeni Ürünleri Yanlışlıkla Göründü!

Samsung'un daha önceden iddia edilen aktivite takip cihazı ve kablosuz kulaklığı yanlışlıkla görüldü. İşte Samsung'un yeni cihazları hakkında tüm detaylar!

Son zamanlarda teknoloji firmaları giyilebilir teknoloji alanına yöneldi. Samsung'un daha önceden iddia edilen yeni aktivite cihazı Samsung Gear Fit 2 ve tamamen kablosuz kulaklığı Gear IconX'i S Health internet sitesinde yanlışlıkla tanıtıldı.

Hatanın fark edilmesi üzerine kısa sürede kaldırılan görsellere bakıldığında daha önceden sızdırılan görsellerde aynı görüntülerden oluşuyor. Samsung'un suya ve toza dayanıklı fitness adaklı bilekliği olan Samsung Gear Fit 2 1.84 inçlik AMOLED ekranla birlikte geliyor. Gear Fit 2 ayrıca 4 GB dahili hafıza ve dahili GPS ile gelecek.

Samsung'un tamamne kabolsuz kulaklığı olan Gear IconX'te sağ ve sol kulaklığı birbiri ile bağlayan bir kablo olmadığından tamamen kablosuz olacak. Ciahzların fiyatları ve ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?