Samsung'un Yeni Tabletinin Performans Sonuçlaarında Görüldü!

Tablet pazarında küçülme iddiaları süregelirken teknoloji devleri yeni tabletler üzerinde çalışıyor.Bu sefer Samsung'un yeni tabletinin performans sonuçlarında göründü!

Akıllı telefonların ekranlarının giderek büyümesiyle birlikte kullanıcıların artık tabletlere ihtiyaçları kalmıyor. Pek çok kesim artık tabletlerin çok gereksiz olduğunu söylese de teknoloji devleri bunun aksini düşünüyor olacak ki yeni tabletlerini kullanıcılara sunuyor. Microsoft'un son yıllarda Surcafe adıyla sunduğu tabletleri piyasada çok beğenilirken aynı durum Apple'ın yeni nesil tableti iPad Pro'da da işler iyi gidiyor. Samsung'da rakipleri bu denli iyiyken kendi iyi tabletini tanıtmaya hazırlanıyor.

Popüler test uygulaması Benchmark testinde görüntülenen Samsung'un yeni tableti SM-T536 kod adıyla görüntüleniyor.Samsung Galaxy Tab 4 Advanced, dev biir ekranla gelip kullanıcılara orta seviyede performans sunuyor. Samsung'un yeni tableti 1270 x 800 çözünürlüğü ile geliyor. 10.1 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Samsung'un yeni tableti gücünü 8 çekirdekli ve 1.5 GHz hızında çalışan işlemciden alıyor. Ayrıca cihazda 2 GB RAM ile birlikte geliyor. Chazda 5 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası bulunuyor.

Samsung'un bu yeni tabletinin yakın zamanda düzenlenecek olan Computex fuarunda tanıtılması bekleniyor. Cihazın fiyatı hakkında bilgi yok. Bunların hepsini ve daha fazlasını Samsung'un tableti tanıtıldığında öğreneceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?