Bing'in iOS Uygulaması Yenilendi!

Microsoft'un arama motoru olan ve son zamanlarda iyi günler geçirmeyen Bing iOS işletim sistemi için olan uygulamasını güncelledi! İşte Bing'in yeni özellikleri!

Microsoft'un Google'a rakip olarak çıkarttığı ancak bir türlü istenen seviyeye gelmeyen arama moturu Bing'i geliştirmeye devam ediyor.

Bing'in iOS sürümü yeni güncelleme ile birlikte farklı özellikler kazandı. Bing'in yeni sürümü çekilen resmin benzerlerini interrnette arayabiliyor.

Kullanıcıların bildiği üzere bu özellik Google'ın hem mobil hem de masaüstü sürümlerinde bulunuyor. Bing'in bu özelliğini Google'dan ayıran ise Google'ın aramaları web üzerinde yaparken Bing'in bunu çekilen fotoğraflarla yapması.

Bakalım Bing'in bu özelliği kullanıcılar tarafından beğenilecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?