Apple, Artık Sıkıcı Bir Şirket!

Apple'ın son zamanlarda yenilik yapmaması Apple'ın eski çalışanının konusu oldu. Peki Apple'ın eski çalışanı şirketin geleceği için ne düşünüyor?

Piyasaya ilk girdiği zaman rekabet ortamı yaratan Apple, şimdilerde ne yazık ki pek heyecan verici değil. Apple'ın tasarım konusunda yenilikçi olmaması hayranlarını hayal kırıklığına uğratmaya başladı bile. Eskiden telefon piyasasının önemli bir yerine sahip firmalar aynı telefonları üretip rahatlarına bakıyordu. Ancak Apple'ın iPhone'u çıkarmasıyla piyasa yeni yeni hareketlenmeye başladı. Artık telefonlarda yenilikler görmeye başladık. Ancak son senelerde Apple'ın neredeyse aynı şeyi ısıtıp ısıtıp getirmesi hayranlarını üzmeye başladı.

Apple bildiğiniz üzere dünyanın en sevilen teknoloji firmalarından biri ancak Steve Jobs'dan sonra bazı şeylerin iyi gitmediği ortada. Bunu sadece biz düşünmüyoruz, bizimle birlikte Apple'ın eski yazılım mühendisi de düşünüyor. Tim Cook, başa geçtikten sonra Apple'ın heyecan verici yapısını kaybeden bir şirket haline geldiğini düşünen Bob Borrugh ayrıca şirkette herşeyin sıkıcı bir hal aldığını ve yeni fikirlere kapalı olduğunu belirtiyor.

Peki sizde eski Apple çalışanı gibi mi düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.