Samsung, Galaxy S8'de İkili Soğutma Kullanacak!

Samsung'un yeni amiral telefonu gittikçe detaylanıyor. Son olarak soğutma sistemini ikili kullanılacağı belirtildi.

Nisan ayında özel bir etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen Galaxy S8'de ikili soğutma sisteminin yer alması bekleniyor. Galaxy S7 ailesine bir iyilik yaparak özel bir ısı borusu dahil eden Samsung, Galaxy S8'de bunu ikileyebilir.

Sizinde tahmin ettiğiniz üzere ileri teknolojilerin mobilde yer alması aşırı ısınmalarına sebep oluyor. Teknoloji şirketlerinin de bunlara çözüm getirmesi gerekiyor. Haliyle Samsung, aşırı ısınma problemleriyle karşı karşıya kalan bir şirket olarak buna bir çözüm getirdi. Bununla birlikte yeni modellerine soğutucuları dahil etti. Samsung, bu sistem için ince termal borular sayesinde telefon daha serin kalıyor ve bu doğrudan performans kaybını önlüyor sözlerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda Sony Xperia serisinde kullanılan ısı borusu Samsung'da da kullanıldı. Samsung'un yeni amiral gemisinde çift ısı borusu kullanması bekleniyor. Ayrıca LG'nin de G6 için kullanacağı yönünde bilgiler var.

Isının işlemcilere doğrudan yansımaması adına hazırlanmış olan bu ısı boruları akıllara Galaxy S8'in işlemcisinin güçlü olacağını getiriyor.

Bakalım Samsung, çift ısı borusu mu kullanacak..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.