Apple Bugün Yeni Ürünlerini Satışa Sunacak!

Apple bugün Apple Store üzerinden yeni ürünlerini sessiz sedasız bir şekilde satışa sunuyor...

Apple bugün Apple Store'un Türkiye saati ile 10.00 ile 15.30 arasında yoğun bakımda olacağını açıkladı. Şimdiye kadar Apple Store'a yapılan bakımların ardından yeni ürünlerin mağazaya eklendiğine şahit olmuştuk. Durumun bugünde aynı şekilde geçerli olmasını bekliyoruz. Apple bugün hangi ürünlerini Apple Store üzerinden satışa sunacak?

Apple'ın uzun zamanddan beri Mart ayı içinde etkinlik düzenleyip yeni ürünlerini tanıtması bekleniyordu. Ancak Apple yeni bir hamle yaparak sessiz sedasız bir şekilde Apple Store üzerinden satışa sunup duyurmayı seçmiş.

Tahminimize göre Apple Store'da bir süredir beklenen kırmızı renkte iPhone7 ve iPhone 7 Plus satışa sunulacak. iPhone 7'nin kırmızı rengi ile beraber Apple A10X yonga seri ile desteklenmiş iPAd Pro 12.9 inç, iPad Pro 9.7 inç ve yeni iPad Pro 10.5 inç modellerinin tanıtılması bekleniyor.

iPhone SE'nin 128GB'lık versiyonuda satışa sunulacak. Bir ihtimal de bugün süpriz bir şekilde iPhone SE modelinde görmemiz mümkün. Bu yeni ürünlerin yanında Apple Watch için yeni kayışların ve Home destekli yeni ürünlerin de Apple Store'daki yerini almasını bekliyoruz.

Sizce Apple neden tanıtım yapmadan direk ürünlerini satışa sundu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.